Syksyllä 2015 polkaistiin Nuorisoseuran toimesta käyntiin kerho 3-6-luokkalaisille.  Kerhon tarkoitus on tuoda teatterikulttuuria lapsilta lapsille.  Tasalassa on mahtavat puitteet tällaiselle toiminnalle, hyvät harjoitustilat ja esityksissä mukana ammattiteattereihin verrattava tekniikka.  Musikaalejahan ei esitetä joka ilta ja niinpä lastenteatterille jää väli-iltoja vapaaksi omien projektien esittämiseen.

Kerhon aikaisempina vuosina esittämät näytelmät:

• 2016 Revontulivarkaat
  • 2017 Kummalliset syntymäpäivät
  • 2018 AHAA -tavallisen erilaisia
  • 2019 Kummituslinnan salaisuus

TASALAN TEATTERIKERHO ESITTÄÄ

lapsellisen naurettavan musiikkisadun

ETSIVÄTOIMISTO HerKuLes ja laulava LUMIKKI

Alkuperäisen käsikirjoituksen nimi, Herkkules Holmes ja laulava Lumikki, kirjoittanut  Jussi Tuominen, laulujen sävellys Janne Viitaniemi.
Isolle ryhmälle dramatisoinut ja ohjannut  Eila Löytty
Koululaisnäytökset 3.4. ja 6.2.2020 klo 10
Yleisönäytökset  Tasalassa  tiistaina 4.2. ja torstaina 6.2. 2020 klo 18

Etsivätoimisto HerKuLes saa postimerkkejä keräilevältä kuninkaalta tehtäväkseen löytää kadonnut tyttärensä, Lumikki.  Prinssi Pentillä taas on lasikenkä, mutta sen omistaja on kadoksissa.  Siinäpä salapoliiseilla ja Holmes-koirallaan etsittävää. Sadussa tapaat myös Susi Huikkasen ja Isomaha Suden, Punahilkan, kolme iloista porsasta ja tietysti seitsemän kääpiötä. Ketkä lopulta ovat mukana Satumaan suurissa juhlissa, joihin tarinamme päättyy? Se selviää, kun tulet katsomaan esitystämme.

Musiikkimestarinamme on Harri Heinilä
Ohjaajan apuna myös opinnäytetyötään tekevä Suvi Rosenqvist

Luvian Nuorisoseura r.y.
Suomen Näytelmäkirjailijoiden ja Käsikirjoittajien liitto r.y.