Syksyllä 2015 polkaistiin Nuorisoseuran toimesta käyntiin kerho 3-6-luokkalaisille.  Kerhon tarkoitus on tuoda teatterikulttuuria lapsilta lapsille.  Tasalassa on mahtavat puitteet tällaiselle toiminnalle, hyvät harjoitustilat ja esityksissä mukana ammattiteattereihin verrattava tekniikka.   Musikaalejahan ei esitetä joka ilta ja niinpä lastenteatterille jää väli-iltoja vapaaksi omien projektien esitämiseen.

Kerhon ensimmäinen tuotos, Erkki Auran REVONTULIVARKAAT, sai ensi-iltansa 4.2.2016. Se esitettiin kahdesti runsaalle yleisölle.

Näytösten jälkeen oli pitkä kevät edessä ja lapset halusivat alkaa työstämään ihan omaa näytelmää.  Monien luovien istuntojen ja laajojen ajatuskarttojen väsäämisen jälkeen syksyksi Eila Löytty sai koottua käsikirjoitukseksi lasten ihan itse luoman seikkailunäytelmän KUMMALLISET SYNTYMÄPÄIVÄT.  Se esitettiin myös kahdesti helmikuussa 2017.  Lisäksi oli vielä ilmaiset päivänäytökset koululaisille, esikouluikäisille ja muutamalle päiväkotiryhmälle koko laajentuneen Eurajoen alueelta.

”Palkaksi” kerholaiset ovat itse päässeet kulttuuritalopahtumiin Tasalan ulkopuolelle.

2016 käytiin Porin Teatterissa katsomassa ME ROSVOLAT lastennäytelmä ja tänä vuonna vietettiin päivä KALKKAREITTEN KULTTUURIKEIKKA-nuorisoseuratapahtumassa Eurajoella. Osallistuimme ennakkotöillä ja keijutyttöryhmä myös paikan päällä sarjassa muut tanssit.

Kerhoa on vetänyt Eila Löytty apunaan ensimmäisellä kaudella Jan Tuominen Teatteri Ulpusta ja toisella kaudella ihan oman Tasalan Talviteatterin kasvatti Leevi Lepistö.  Säestykset on hoitanut Harri Heinilä.  Tekniikkan käyttö on ollut kerholle ilmaista, kiitos ääni- ja valotekniikka RUOSILA. Valoista on huolehtinut Tommi Löytty ja äänimiehenä on ollut Santeri Rautiainen. LAPSIA on mukana ollut molempina vuosina reilut kaksikymmentä.  Ohjaaja kiitelee lapsia ja hyvää tuotantotiimiään ja toivoo kerholle reipasta jatkoa.