The Sound of Music

Tasalan talviteatterin seuraava tuotanto on teatterin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Sound of Music.

Musikaalin ensi-ilta on perjantaina 17.1.2020 ja viimeinen esitys lauantaina 15.2.  Näytökset ovat la-su klo 14 ja ke ja pe klo 18.  Ohjaus AaPee Söderdahl

Rakastettu musikaali kertoo itävaltalaisesta von Trappin perheestä. Nonnbergin luostarin nuori ja eläväinen nunnakokelas Maria lähetetään leski-kapteeni von Trappin seitsemän lapsen kotiopettajattareksi. Perheen äidin kuoltua surun murtama isä on pitänyt lapsilleen tiukkaa kuria, leikkejä ja musiikkia ei talossa suvaita. Helläsydäminen ja lempeä Maria ei voi hyväksyä isän ankaraa suhtautumista lapsiinsa ja päättää, että asialle on tehtävä jotain. Marian sydämellisyys ja iloinen musisointi tuovat lohtua äidittömälle lapsikatraalle, ja lopulta sinnikkyydellään hän voittaa puolelleen niin lasten kuin kapteenin sydämet.

Tällä musikaalilla aloitimme tunnustetun  musiikkiteatteritoiminnan Luvialla.  Tähän väliin mahtuu 18 klassikkomusikaalia tai laulunäytelmää ja toivomme innostuksen jatkuvan vielä tämän jälkeenkin.

Tiedustelut ja varaukset puh. 040-5193052 tai terttu.aho@pp.inet.fi.

luviantasala/musikaalit

Meidät löytää myös instagramissa @tasalantalviteatteri