Kulkurin valssi

Tulevana talvena Tasalan Talviteatteri esittää laulunäytelmän

KULKURIN VALSSI

Alun perin Mika Waltarin kynäilemä Kulkurin valssin tarina lienee kaikille suomalaisille tuttu, ainakin siitä ihanasta mustavalkoelokuvasta, jos ei muuten. Joel Elstelän käsikirjoittamassa näytelmässä suomalainen liikemies on viettänyt aikaa Pietarissa, mutta joutuu vasten tahtoaan kiivaan ruhtinaan kanssa sanaharkkaan ja kaksintaisteluun. Ammuttuaan niljakkaan ruhtinaan hän pakenee sirkusseurueen avulla. Matka jatkuu mustalaisten pariin ja lopulta hän päätyy kulkurin tamineissa kartanolle. Jossa palkollisen pesti saa hänet tutustumaan lähemmin kartanon kauniiseen tyttäreen. Joka paikassa tyypillä on tapana sotkeutua kauniisiin naisiin, mutta valitettavasti siitä seuraa ongelmiakin ja siksi matkan pitää jatkua. Onneksi tarinalla on onnellinen loppu.

Esityksen ohjaa Aa-Pee Söderdahl

Näytökset ovat 25.1.2019 – 16.2.2019.  Lippuja voi jo tiedustella puh. 040 5193 052

luviantasala/musikaalit

Meidät löytää myös instagramissa @tasalantalviteatteri